Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

‘In twee trainingsdagen niet alleen veel bruikbare technieken, maar ook inzichten in jezelf waar je echt iets mee kunt!’

Carin van Vark, Teamleider Crediteuren bij Servicecentrum Drechtsteden (SCD) over Situationeel Leiderschap

Reacties op de training Situationeel Leiderschap

 • In de trainingsdagen heb ik niet alleen bruikbare technieken, maar ook inzicht in mezelf gekregen waar ik echt iets mee kan.
  Carin van VarkTeamleider Crediteuren bij Servicecentrum Drechtsteden (SCD)
 • Tijdens deze intensieve training heb ik veel geleerd over de effecten van mijn handelen op mijn medewerkers. Dit mede dankzij de duidelijke en praktische tips! Bedankt!
  Marcel HerssevoortMarketing Manager Attema
 • Ben is ervaren en sluit goed aan bij waar de groep behoefte aan heeft. Hij biedt een goede mix in het aanbieden van leerstof, het oefenen van rollenspellen en terugblikken op wat zich heeft afgespeeld. Zijn aandacht voor bewustwording en meditatie geven een meerwaarde.
  Esme WiegmanRegiomanager LHV
 • Voor de training Situationeel Leidinggeven heeft Ben een hele prettige inbreng: Kritisch, reflecterend en op een goede wijze terugkoppelend naar mij. De theorie wordt duidelijk toegelicht en concreet gemaakt met praktijkvoorbeelden.
  Hendri KasteelTeamleider Infra & Wijkbeheer Gemeente Nijkerk
 • Bedankt voor je duidelijke en rustige uitleg. Je hebt oog voor de mensen en geeft iedereen ruimte om situaties in te brengen. Erg leerzaam!
  Martijn BeenCategory Manager Fonq BV
 • Ik heb hele praktische tips gekregen die ik direct kan toepassen in mijn werk. Het ging heel erg over wat ik kan doen en waar ik vandaan kom zonder dat het zwaar op de hand werd.
  PetraHoofd Bedrijfsbureau Gemeente Amsterdam
 • Tijdens deze intensieve training heb ik veel geleerd over de effecten van mijn handelen op mijn medewerkers. Dit mede dankzij de duidelijke en praktische tips van Ben! Bedankt!
  Marcel HerssevoortMarketing Manager Attema
 • De training was zeer duidelijk en begrijpelijk. Ik bleef scherp omdat het niet langdradig was. Er werd verfrissend lesgegeven, in een goede sfeer en er werd diep ingegaan op de persoonlijke problemen die je hebt met de lesstof.
  André LentzShiftleader Intersnack
 • Een aanrader. De trainer heeft op eenvoudige wijze laten zien hoe je als persoon met je mensen omgaat en waar je hier nog in kunt verbeteren. Er zijn goede tools aangereikt om hiermee praktisch om te gaan.
  Wim LoeveProductiechef Intersnack
 • Een echte aanrader! Ik heb geleerd veel meer vanuit mijn gevoel te doen en ben me bewuster geworden van de signalen die afgegeven worden en om daarop te reageren. Daarnaast heb ik meegenomen dat elk gesprek een eigen manier van benaderen vergt. Dit alles wordt voortreffelijk weergegeven aan de hand van verschillende cases en oefeningen!
  Mark DessingBackoffice Manager VvAA
 • Ik heb Ben als trainer als zeer prettig ervaren. Hij heeft mij aan het denken gezet over hoe en wat ik zou moeten / willen veranderen. Hij is een zeer prettig persoon met een heel brede interesse en kennis. Dit uit zich heel goed in de manier waarop hij zijn trainingen geeft. Dank!
  Lisette RotteveelSupervisor Rabobank International
 • Ik ben gedurende 2 dagen meegenomen in de wereld van Situationeel Leiderschap (verschillende stijlen). Door de rustige en duidelijke uitleg is een vertrouwde omgeving gecreëerd om met de groep te experimenteren, ervaringen uit te wisselen en elkaar feedback te geven. We hebben concrete tools in handen gekregen om er mee op de werkvloer aan de slag te gaan. Ik heb het als bijzonder leerzaam en motiverend ervaren. Waarvoor dank!
  Marielle DorlandTeamcoördinator Pensioencommunicatie advies Syntrus SAchmea
 • Er is mij echt een cadeau en energie gegeven! Ook met meerdere jaren leidinggevende ervaring heb ik een enorme inspiratie ervaren en inzicht in leiderschapsstijlen. De persoonlijkheid en ervaring van Ben heeft mij veel stof tot nadenken gegeven, zowel zakelijk als persoonlijk. Bijvoorbeeld het inzicht in en het voelen van innerlijke processen die rust geven bij zakelijke activiteiten.
  Manon WatermanManager Organisatie & HRM Randstad
 • De training geeft in korte tijd goed inzicht in de verschillende leiderschapsstijlen en de situaties waarin deze gebruikt kunnen worden. Je ontdekt en ervaart zelf vanuit de theorie wat wel en niet werkt en waarom. Deze training is uitermate geschikt voor mensen die nog maar net een leidinggevende rol op zich hebben genomen.
  Edwin van WalsumMarketing & Sales Coördinator Tango
 • Door de krachtige wijze van delen van kennis en ervaring ben ik als cursist overtuigd geraakt van de inhoud. Dit is met name ingegeven door de parallel tussen theorie en praktijk. Er is veel ruimte voor onderlinge dialoog in de groep. De ervaringen die gedeeld worden kun je zo vertalen naar opvattingen en inzichten waardoor het tastbaar wordt.
  Johan HemmerTeamleider vestigingen Rabobank
 • Ik heb geleerd om bij interactie met iemand anders je vooral bewust te zijn van jezelf, je eigen ik. Zo blijf je open voor die ander en doe je dus niet meteen allerlei aannames.
  Frans OuwerkerkProductie Manager Ankerpoort
 • Wat ik sterk vind aan de training zijn de praktijkoefeningen. Hierdoor word je je bewust van je handelen en dan kun je vervolgens actief een geschikte leiderschapsstijl toepassen. Het zal mij helpen om bewust gesprekken met medewerkers aan te gaan en minder vaak voor verrassingen te komen staan. De tips over bewustwording, mind en lichaamshouding vind ik ook erg waardevol.
  MaartenSupply Chain Manger Amgen Europe BV
 • Goede training die toegesneden is op de persoon. Situaties die je tegenkomt op de werkvloer worden meegenomen in de training. Mijn aandachtsgebieden en valkuilen in gesprekken zijn me duidelijk geworden. Ook heb ik geleerd dat het letten op de taakvolwassenheid voor mij zeer belangrijk is!
  Gijs WillemsenSupervisor Distrifresh
 • De training is hands-on en biedt voldoende informatie en ruim de gelegenheid om door oefenen de informatie echt te laten landen. Hoofd, hart en handen komen allemaal aan bod.
  Rolf DeenManager Bedrijfsschool Tata Steel
 • Zinvolle training voor eenieder die zich de fundamenten van leidinggeven eigen wil maken. Je inzicht in de theoretische beginselen wordt vergroot en aan de hand van praktijkvoorbeelden kun je je vaardigheden oefenen. Erg nuttig! Ik ga er morgen op kantoor mee aan de slag.
  WouterFinancieel Directeur
 • Ben is een zeer prettige lesgever met veel ervaring die een open oor heeft voor vraagstukken. Hij geeft ook aanwijzigingen in jouw specifieke eigen situaties en is prettig in de omgang.
  Simon van DijkProduct & Technical Manager Johannus Orgelbouw bv
 • Ben heeft me geleerd om de verbanden en effectiviteit van Situationeel Leiderschap te zien. Zo kan ik bewuster omgaan met de verschillende problematiek in gesprekken, zowel zakelijk als privé.
  InezTeammanager KvK
 • Ben heeft onze groep kennis laten maken met Situationeel Leidinggeven. Hij is een prettig, laagdrempelig en zeer deskundig persoon en in staat de hele groep mee te krijgen. Daarnaast weet Ben een sfeer van veiligheid en vertrouwen te creëren waardoor iedereen zich openstelt. Hiervan kun jij als medecursist weer leren. Met dat wat ik heb geleerd kan ik morgen meteen aan de slag in mijn werkomgeving.  Dit komt omdat de theorie wordt vertaald in praktische tools.
  ElineOfficemanager NISR
 • In de training heb ik een fijne combinatie ervaren van inhoud en de persoon achter de leidinggevende. Hierdoor zal volgens mij zowel mijn verbale als mijn non-verbale communicatie verbeteren.
  JeroenTeamleider engineering
 • Ben weet op een heldere en duidelijke manier heel uiteenlopende zaken te behandelen: Zowel de basisprincipes, waar leidinggeven om draait, als het belang van 'dicht bij jezelf blijven' hiervoor. Tenslotte ook nog de technieken en het invullen van de details om tot daar te komen. Hij geeft een open sfeer en komt geloofwaardig en echt over.
  AnnelieProjectmanager
 • Ik heb veel geleerd en alles werd duidelijk verwoord en uitgelegd. De training heeft een grote bijdrage geleverd voor mijn persoonlijke ontwikkeling en voor mijn werk.
  Sen HanNeurochirurg UMC Utrecht
 • Mijn ervaring met de training is zeer positief geweest. Ik ben enorm geconfronteerd met mijn eigen gedrag, waardoor het juist meer leerzaam was en er sneller een aantal blokkades naar boven zijn gekomen die ik kan aanpakken. Ben Beurskens had erg snel door hoe iedereen in elkaar stak en trof op die manier de juiste ‘persoonlijke’ aanpak om het meeste uit ons te halen. Een zeer prettig en positief persoon; met een juiste dosis humor weet hij een groep mensen aan zich te binden! Ik vond het in een woord geweldig!!
  Dave SchoonebergBuying Manager Fetim Group BV
 • Praktische inzichten worden duidelijk die meteen leiden tot concrete veranderingen in de stijl van leidinggeven. Het is verbluffend te ervaren wat een goede gespreksvoering waard is; een goed begin is veel meer dan het halve leidinggevende werk! De valkuil van te sterk oplossingsgericht denken en leidinggeven werd nog eens duidelijk, maar meteen ook de manier om daar ver van te blijven.
  Martin DorsmanDirecteur KVNR Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders
 • Succes en Inspiratie verstaat de kunst om op een eenvoudige manier moeilijke zaken toch simpel op tafel te leggen. Hierdoor krijg je een open gesprek waarbij je echt tot de kern van het probleem kan komen.
  Tialda GerritsenLogistic Engineer at FUJIFILM Manufacturing Europe B.V.
 • Ben Beurskens is een zeer prettige, rustige en goed observerende trainer / coach. Hij brengt de inhoud begrijpelijk over en speelt goed in op behoefte van de groep. Ik heb veel geleerd.

  Hans GispenGroepsmanager Buitenomgeving bij het Advies- en Ingenieursbureau van de Gemeente Almere
 • Ik heb Ben Beurskens meegemaakt in de tweedaagse training over situationeel leiderschap. In zijn optreden en woordkeus is Ben heel helder en hij kan theorie en praktijk uitmuntend met elkaar verbinden.
  Herman Camphuisprojectmanager UWV
 • Tijdens de training Situationeel Leidinggeven zorgde de trainer met een natuurlijke vanzelfsprekendheid voor een sfeer van openheid en vertrouwen, waarin alle ruimte was om met open ogen in eigen valkuilen te struikelen. Vervolgens werden we naar nieuwe inzichten geleid, scherp op de inhoud en met hart voor de mens.
  Dianne Nijlandteamhoofd Beleid & Strategie, Vogelbescherming Nederland
 • In slechts twee dagen heb ik veel geleerd over situationeel leiderschap en communicatie. Tijdens de training is de perfecte balans gevonden tussen denken en voelen. Op zeer natuurlijke wijze en zonder zweverig te worden, laat de trainer onderwerpen als de zin van het leven en psychologische trauma's de revue passeren. Verder heb ik gewaardeerd hoe deze niet zijn wil aan de groep heeft opgelegd maar heel flexibel is omgegaan met wensen die afwijken van het programma.
  Alexander WirtCo-founder / owner at Quintel Intelligence
 • In 2 trainingsdagen heb ik niet alleen bruikbare technieken, maar ook inzicht in mezelf gekregen waar ik echt iets mee kan. Ik heb Ben Beurskens ervaren als een zeer sympathieke, enthousiaste man die rust uitstraalt en het programma kan aanpassen aan de wensen en behoeften van de deelnemers.
  Carin van VarkTeamleider Crediteuren bij Servicecentrum Drechtsteden (SCD)
 • Een aanbeveling! Ik heb Ben Beurskens meegemaakt als trainer. In 2 intensieve dagen heeft hij mij heel wat inzichten gegeven. Ik zie Ben als een echte coach die exact weet hoe je theorie en praktijk samen kan brengen.
  Mike Hendriksteamleider particulieren bij Rabobank Almere
 • "Een zeer positieve ervaring! Ik ben op een prettige en ‘comfortabele’ wijze door de twee dagen geleid. Met oog voor inhoud / theorie, praktijk en concrete toepassingen. De inhoud is direct toepasbaar, met goede casussen en realistische situaties."
  Job van LierHoofd marketing, communicatie en media sector sport & bewegen, Gemeente Eindhoven
 • "Graag wil ik Ben bedanken voor zijn duidelijke, rustige en vooral inspirerende uitleg. Hetgeen Ben verteld heeft, is voor mij een goede handleiding voor als ik binnenkort leiding ga geven aan 30 collega’s. “Ben, nogmaals bedankt!"
  Richard HogeveenHoofd depot en uitvoering bij Hizkia van Kralingen
 • ‘Ben is een goede coach, die mij bewust heeft gemaakt van het type leidinggeven dat bij mij past en hoe ik als leidinggevende authentiek kan blijven. Dit programma is een must voor de beginnende manager’
  Gerben van den BerghTNT Post Billing & Document Solutions / Manager DataControl