Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

‘Deze training heeft een hele belangrijke invloed gehad op mijn werk en mijn privéleven‘

Jan Maarten de Klein, Program Manager ABN AMRO Bank, over Meesterlijk Leidinggeven

Reacties op de training Situationeel Leiderschap

 • Ik ben gedurende 2 dagen meegenomen in de wereld van Situationeel Leiderschap (verschillende stijlen). Door de rustige en duidelijke uitleg is een vertrouwde omgeving gecreëerd om met de groep te experimenteren, ervaringen uit te wisselen en elkaar feedback te geven. We hebben concrete tools in handen gekregen om er mee op de werkvloer aan de slag te gaan. Ik heb het als bijzonder leerzaam en motiverend ervaren. Waarvoor dank!
  Marielle DorlandTeamcoördinator Pensioencommunicatie advies Syntrus SAchmea
 • Ik heb veel geleerd en alles werd duidelijk verwoord en uitgelegd. De training heeft een grote bijdrage geleverd voor mijn persoonlijke ontwikkeling en voor mijn werk.
  Sen HanNeurochirurg UMC Utrecht
 • Praktische inzichten worden duidelijk die meteen leiden tot concrete veranderingen in de stijl van leidinggeven. Het is verbluffend te ervaren wat een goede gespreksvoering waard is; een goed begin is veel meer dan het halve leidinggevende werk! De valkuil van te sterk oplossingsgericht denken en leidinggeven werd nog eens duidelijk, maar meteen ook de manier om daar ver van te blijven.
  Martin DorsmanDirecteur KVNR Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders
 • Door de krachtige wijze van delen van kennis en ervaring ben ik als cursist overtuigd geraakt van de inhoud. Dit is met name ingegeven door de parallel tussen theorie en praktijk. Er is veel ruimte voor onderlinge dialoog in de groep. De ervaringen die gedeeld worden kun je zo vertalen naar opvattingen en inzichten waardoor het tastbaar wordt.
  Johan HemmerTeamleider vestigingen Rabobank
 • De training is hands-on en biedt voldoende informatie en ruim de gelegenheid om door oefenen de informatie echt te laten landen. Hoofd, hart en handen komen allemaal aan bod.
  Rolf DeenManager Bedrijfsschool Tata Steel
 • Mijn ervaring met de training is zeer positief geweest. Ik ben enorm geconfronteerd met mijn eigen gedrag, waardoor het juist meer leerzaam was en er sneller een aantal blokkades naar boven zijn gekomen die ik kan aanpakken. Ben Beurskens had erg snel door hoe iedereen in elkaar stak en trof op die manier de juiste ‘persoonlijke’ aanpak om het meeste uit ons te halen. Een zeer prettig en positief persoon; met een juiste dosis humor weet hij een groep mensen aan zich te binden! Ik vond het in een woord geweldig!!
  Dave SchoonebergBuying Manager Fetim Group BV

Reacties op de training Meesterlijk Leidinggeven

 • De vele goede verhalen die ik hoorde over de training zijn meer dan overtroffen. Ik vond de opzet van de training erg goed. Veel ruimte om mezelf te ontwikkelen, maar ook voor inhoudelijke onderwerpen. Ik heb een aantal oude gedachtes van me af kunnen schudden, waardoor ik nu vrijer ben. Ik voel me rustiger en zekerder. De trainer is uitstekend in staat het proces te begeleiden, als het nodig is los te laten en om veel warmte te bieden. Ik wil de training zeker aanbevelen. Bedankt voor de mooie training.
  Amanda Waldram-HopmaManager Particulieren Rabobank Amsterdam
 • De training heeft een hele belangrijke invloed gehad op mijn werk en mijn privé leven. Ik sta steviger in mijn schoenen en kan veel beter afstand nemen van de zaken. Het hele proces vanaf introductie tot en met de afronding is zeer zorgvuldig behandeld. De intake, de training en de evaluatie stonden volledig in het teken van het behalen van mijn persoonlijke leerdoelen en werd consequent als een rode draad in alle zeer gevarieerde trainingselementen naar voren gebracht. Jullie manier van werken zorgde voor een informele en vertrouwde omgeving waarin ik me gemakkelijk en thuis voelde. Ieder onderdeel was interessant en vele onderwerpen haal ik nog regelmatig aan. Ik kan er ook nog steeds enthousiast over worden. De persoonlijke benadering, de terugkoppelingen, het enthousiasme en het plezier dat de trainer er zelf ook in had vormde belangrijke randvoorwaarden voor het succes. Nogmaals veel dank.
  Jan Maarten de KleinProgram Manager ABN AMRO Bank NV
 • Verrast door de aanpak, veel oog voor wie je bent en wat je drijft i.p.v. theorie / trucs. Plezierig gewerkt met collega's in een zeer open en vertrouwelijke sfeer. Wat het mij heeft opgeleverd: - Inzicht in mijzelf. Waar zit mijn kracht en wat is een uitdaging - Voor mezelf durven te gaan staan, wat wil ik en welke keuze hoort daarbij - Bij het maken van keuzes in contact blijven met mijn omgeving en deze daarbij betrekken. In eerste instantie voelde het wat ongemakkelijk en kwetsbaar. Na een paar maanden, kan ik zeggen dat het zeer bevrijdend heeft gewerkt en energie oplevert! Dank voor de mooie leergang die mede dankzij jullie betrokkenheid geleid heeft tot dit resultaat.
  Ivonne van der HagenDirecteur relatiemanagement / ABN-AMRO MeesPierson

Reacties op Coachtrajecten

 • In mijn job als directeur van een bedrijf met veertien werknemers heb ik ondersteuning gezocht bij Succes en Inspiratie om de technieken van leidinggeven beter te beheersen. Dat leidinggeven neerkomt op maatwerk per medewerker en per project heeft mijn ogen geopend. De basisbeginselen zijn me bijgebracht en ik heb ze in praktijk leren toepassen. Ik heb leren reflecteren op wat je onbewust doet en moet omzetten in bewust toepassen. Dat heeft me enorm geholpen in het leiding geven aan mijn team. Van mijn teamleden krijg ik terug dat ze de aandacht op maat waarderen. Als je je effectiviteit als leidinggevende wilt verhogen, kan ik Succes en Inspiratie van harte aanbevelen.
  Bavo van den IdsertDirecteur Bionext
 • Als beginnend leidinggevende heb je een hoop vragen en moet je nog veel leren. Hoe geef je leiding, wat past bij je en hoe blijf je authentiek? Op aanraden van een senior Manager heb ik het programma “situationeel leidinggeven” gevolgd, in een één-op-één training. Door deze persoonlijke aanpak, het inspelen op mijn behoeftes en het inlevingsvermogen van Ben Beurskens, heb ik in een korte periode een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De praktische handvatten, gecombineerd met zeer bruikbare theorie hebben mij geleerd om gesprekken met medewerkers als leuk en leerzaam te zien, in plaats van lastig en stressvol. Ben is een goede coach, die mij bewust heeft gemaakt van het type leidinggeven dat  bij mij past en hoe ik als leidinggevende authentiek kan blijven. Dit programma is een must voor de beginnende manager.
  Gerben van den BerghTNT Post Billing & Document Solutions / Manager DataControl
 • Ik heb een coachtraject gevolgd over leiding geven en de omgang met mensen. Ik vond de gesprekken zeer leerzaam en heb de leerstof meteen in praktijk kunnen brengen. Wat ik zeer goed vond was de duidelijke uitleg door middel van enkele schema’s. Ik ben ook anders naar dingen gaan kijken, zoals: wat doet een gesprek met iemand en met welk gevoel gaat deze uit het gesprek; wat doet mijn handelen met de  ‘emotionele bankrekening’ van de ander etc. Ik heb door deze gesprekken veel bijgeleerd in het leidinggeven en in de omgang met mensen. Dit alles is zeer goed bruikbaar in mijn functie van shiftleader. Bij andere trainingen heb je momenten dat het soms gaat vervelen waardoor je minder gaat opletten. Tijdens dit traject heb ik me geen moment verveeld!
  Andre lentzshiftleader Intersnack
 • Ik kan volmondig beamen dat de gesprekken zeer goed en leerzaam waren. In het begin was het wat zoeken en aftasten. Welke weg volgen we? Na een aantal keren ging het vanzelf, vloeiend, elke keer vloog de tijd voorbij. De coach heeft me leren kennen, hield me een goede spiegel voor en gaf veel adviezen die ik ter harte heb genomen. Door een sterkere persoon te zijn en te worden zal ik in de toekomst makkelijker een passende baan vinden. Ik ben dankbaar voor de vertrouwensband die is ontstaan. Verschillende levenslessen ben ik al voorzichtig gaan toepassen in de praktijk. Simpel voorbeeld: een lijstje maken met dingen die belangrijk én urgent zijn. Ander voorbeeld: 'het denken ontmaskeren'. Er werd begrijpelijke, aanstekelijke taal gesproken, - wat mij betreft gelukkig - zonder al te veel theorie. Ik noem dit ervarend leren.
  Paul ten Hackentheoloog, pastoraal werker