Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Mine van Wychen

Mine van Wychen

Trainer coach

Het is mijn overtuiging dat de persoonlijke attitude van mensen het meest belangrijke aspect is in succesvol ondernemen, samenwerken, in groei en ontwikkeling. Ik ervaar veel plezier in het bijstaan van mensen die hun verkregen inzichten om willen zetten in handelen.

Bewust maken, aanzetten tot reflecteren, motiveren, inspireren en stimuleren van mensen is mijn kracht, missie en drijfveer.

Sinds 1997 ben ik als trainer, adviseur en HRD-adviseur werkzaam op het terrein van communicatievaardigheden, gedrags- en bedrijfsontwikkeling. Ik heb in de meest uiteenlopende marktsegmenten mijn sporen verdiend.

Mijn specialisme: ingrijpende en zwaarwegende omstandigheden als gevolg van bijvoorbeeld reorganisaties of herijken van doelstellingen en processen.

Sinds 2001 schrijf ik korte verhalen en columns over allerlei levensthema’s en communicatievraagstukken. Ik ben tevens de auteur van ‘Jij redt het wel’, een onthullend, recht-voor-zijn-raap boek dat taboes doorbreekt en van dichtbij inzicht geeft wat zich werkelijk afspeelt in het land van rouw.

Ik ben een integer, enthousiast en betrokken persoon en beschik over diepgang, gezond verstand en relativeringsvermogen. Concrete acties krijg ik los door mijn veilige maar indringende manier van werken, met humor doorspekt, motiverend, inspirerend, altijd op zoek naar resultaat.