Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Hans de Groot

Hans de Groot

Trainer coach

Ik vind het waardevol om echt contact te leggen en te ontdekken waar mensen in hun praktijk mee bezig zijn. Interesse is een grote drijfveer. Ik heb respect voor alle kennis en kwaliteit die mensen in huis hebben, maar ben zeker zo betrokken bij die terreinen waarop mensen aarzelend, zoekend, groeiend en minder zeker zijn.

Aandacht voor beide kanten leidt vrijwel altijd tot concrete, nieuwe handelingsperspectieven. Juist als niets moet, kan er opeens veel.

Van huis uit ben ik socioloog en sinds 2000 ben ik actief als zelfstandig trainer, coach en adviseur. Daarvoor werkte ik in het bedrijfsleven (Philips en Coberco) en aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als hogeschool-docent. Sinds 2000 ben ik actief bij opleidingen en verandertrajecten in de zorg en de semi-overheid (Politieacademie).

Ik ben bedachtzaam en gedreven, doelgericht en aandachtig, speels en gestructureerd, wars van schone schijn. Ik ben in staat om aan te sluiten bij waar het op een wezenlijk niveaus om draait. En dan te luisteren en te wachten, totdat een verlossende actie of een inzicht zich als ‘vanzelf’ aandient. Het liefst werk ik in een informele, ontspannen sfeer aan zaken die er echt toe doen.