Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Bert Mulder

Bert Mulder

Bert Mulder is als lector informatie, technologie en samenleving verbonden aan de Haagse Hogeschool  Hij werkt in die rol actief aan nieuwe maatschappelijke toepassingen van informatietechnologie.

Die interesse is niet alleen technisch, maar ook strategisch en conceptueel. Leven en werken in een complexe netwerksamenleving vraagt het vermogen betekenis te kunnen creëren in een complexe, veranderende wereld. Daarbij veronderstelt strategisch opereren steeds een nieuwe vorm en kwaliteit van reflectie die breder is dan de rationele reflectie en de grenzen van de westerse cultuur overstijgt.

Bert’s bijdrage is vaak die van het creëren van een brede strategische context en het verkennen van nieuwe vormen van reflectie.

Naast lector is Bert zelfstandig gevestigd adviseur. In het verleden was hij informatieadviseur van de Tweede Kamer en hoofd automatisering van een van de nationale omroepen. Hij is lid van het Europees Cultureel Parlement en vervult bestuursfuncties bij enkele culturele organisaties.