Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Ben Beurskens

Ben Beurskens

Trainer Coach

In de vele jaren dat ik dit werk doe heb ik steeds gezien dat mensen pas echt het verschil maken als ze de volledige verantwoordelijkheid gaan nemen voor hun huidige situatie en zichzelf telkens weer als beginpunt zien. Richting en wensen voor de toekomst worden dan als vanzelf duidelijk. Van dit proces kan ik enorm genieten.

Mijn drijfveer en missie is: mensen helpen om hun volledige potentieel te benutten.

Ik ben de drijvende kracht achter ‘succes en inspiratie’ en sinds 1992 werkzaam als trainer, adviseur en coach voor het creëren van persoonlijk en zakelijk succes. Daarvoor werkte ik bij AkzoNobel, als managementtrainer in Arnhem en enkele jaren als bedrijfsopleider op een productielocatie in Ede.

Mijn ervaring is rijk, van MKB tot Multinational, binnen profit en non-profit organisaties en ik schakel gemakkelijk van hoog- naar lager opgeleiden. Mijn eigen opleiding bestond onder meer uit een academische scholing tot Orthopedagoog.

Ik ben in staat om snel een vertrouwde sfeer in een groep te creëren, kom snel tot de kern en ben praktisch en duidelijk. Mijn stijl is inspirerend met een focus op zowel hoofd, hart als handen. Ik werk met respect en humor en ben een warm, toegankelijk, betrokken en integer persoon.